Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé & Kök Nystuga öppnar och djuren kommer.

Lördagen den 6 juni (nationaldagen) öppnar Kafé & Kök Nystuga för säsongen. Djuren kommer till djuhagarna,

Nu börjar vi öppna upp för sommarsäsongen. På grund av Covid-19 och konsekvenserna av den pandemi som råder blir sommaren lite annorlunda i år. De flesta arrangemang är inställda men förhoppningsvis något senare under sommaren. Vi gläder oss åt att denna vecka öppnar Kafé & Kök Nystuga och att djuren kommer på plats. Tänk på att hålla avstånd, tvätta händerna och respektera de regler som finns. Det är för att vi alla ska få en bra sommar.

KAFÉ & KÖK NYSTUGA

Öppnar på nationaldagen den 6 juni kl. 11. Det kommer att finnas fika, glass, mat m.m. och mycket kommer ni känna igen er från de senaste säsongerna. Vi börjar med ett lite mindre utbud och kortare öppettider men planerar att både utöka utbudet och öppettider längre fram. Öppettiderna är måndag-fredag kl. 11-14 och lördag-söndag kl. 11-16.

MUSEITÅGET FÄRDINAND 

har en preliminär start lördagen den 13  juni.

DJUREN

kommer även i år till Sågudden och finns på plats omkring den 6 juni,

SÅGUDDENS MUSEUM

planeras att öppna tisdagen den 23 juni. 
I år är det en högintressant utställning om kvinnliga fotografer i Arvika, "Kvinnor bakom kameran, 1864-1950-talet i Arvika".

PROGRAM

Det mesta är inställt. Vi räknar med att ha aktiviteter för barnen som ponnyridning och visning av djuren. Mer information kommer.

Varmt välkomna!