Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé & Kök Nystuga dagens meny - v 5

28 januari - 3 februari

MÅNDAG 28/1:

  • Fisk- & skaldjursgratäng med husets potatismos. Serveras med sallad & bröd.
  • Toscansk tomatsoppa med vita bönor & tärnade grönsaker. Serveras med riven veganost, krutonger, sallad & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Vintersallad med chevrè, granatäpple, lingon, dadelsirap, pumpafrön, örtdressing, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Vegetarisk lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Köttbullebaguette med örtdressing. 
  • Leverpastejsmörgås med saltgurka.

TISDAG 29/1:

  • Skinkstek med rostad potatis, pepparsås, grilltomat & haricot verts. Serveras med sallad & bröd.
  • Toscansk tomatsoppa med vita bönor & tärnade grönsaker. Serveras med riven veganost, krutonger, sallad & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Vintersallad med chevrè, granatäpple, lingon, dadelsirap, pumpafrön, örtdressing, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Vegetarisk lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Köttbullebaguette med örtdressing.
  • Leverpastejsmörgås med saltgurka.

ONSDAG 30/1:

  • Kycklingfilé i currysås. Serveras med rostad kokos, jordnötter, ris, sallad & bröd.
  • Pumpasoppa med färsk chili, vitlök & ingefära. Serveras med sallad & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Caesarsallad med kyckling & bacon, ceasardressing, krutonger, parmesan & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Köttbullebaguette med örtdressing.

TORSDAG 31/1:

  • Vedrökt karré med rotfruktsgratäng & rödvinssås. Serveras med sallad & bröd.
  • Pumpasoppa med färsk chili, vitlök & ingefära. Serveras med sallad & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Caesarsallad med kyckling & bacon, ceasardressing, krutonger, parmesan & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Räksmörgås med örtdressing.

FREDAG 1/2:

  • Laxfjäril på bädd av bladspenat. Serveras med vitvinssås, dillpotatis, sallad & bröd.
  • Husets linssoppa med örtcrème & krutonger, sallad & bröd.
  • Caesarsallad med kyckling & bacon, ceasardressing, krutonger, parmesan & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

LÖRDAG 2/2:

  • Pulled pork i burgarbröd med BBQ-dipp. Serveras med lantpommes & sallad. 
  • Nystugas fisksoppa toppad med handskalade räkor. Serveras med sallad & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Husets linssoppa med örtcrème & krutonger, sallad & bröd.
  • Caesarsallad med kyckling & bacon, ceasardressing, krutonger, parmesan & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

SÖNDAG 3/2:

  • Brunchbuffé - Serveras mellan kl 11.30-15.00.
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Köttbullebaguette med örtdressing.