Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé & Kök Nystuga dagens meny - v 45

5 - 11 november

MÅNDAG 5 november:

  • Nybakad med soltorkad tomat. Serveras med rykande het tomatsoppa, sallad, örtcrème, frukt & bröd.
  • Vegansk zucchinigratäng med svarta bönor & ajvar relish. Sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Höstsallad med ädelost, oliver, granatäpple, beta, cocktailtomat, rostade pumpa- & solrosfrön, frukt & bröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

TISDAG 6 november:

  • Lågtempererad flankstek. Serveras med rosmarinrostad potatis, haricots vert, hasselnötsolja & whiskeysås. Därtill sallad, frukt & bröd.
  • Höstsoppa med trattkantareller, skogschampinjon & potatis. Serveras med krutonger, sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Chevrèsallad med granatäpple, lingon, dadelsirap, pumpafrön, frukt & bröd.
  • Köttbullebaguette med örtdressing.

ONSDAG 7 november:

  • Kryddiga räkor i kokos-currysås. Serveras med ekologiskt ris, äppelchutney, sallad, frukt & bröd. 
  • Höstsoppa med trattkantareller, skogschampinjon & potatis. Serveras med krutonger, sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, oliver, brie, örtdressing, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Köttbullebaguette med örtdressing.

TORSDAG 8 november:

  • Smördegspirog med ekologisk nötfärs. Serveras med grönsakspyttipanna, salsa verde, sallad, frukt & bröd.
  • Marockansk vegansk soppa med morötter, kikärtor, tomat, vitlök, kummin, kanel & ingefära. Serveras med örtcrème, krutonger, sallad, frukt & bröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, oliver, brie, örtdressing, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

FREDAG 9 november:

  • Ugnsgrillad laxfilé på bädd av gräddkokt mangold. Serveras med dillstuvad potatis & morot. Därtill sallad, frukt & bröd.
  • Marockansk vegansk soppa med morötter, kikärtor, tomat, vitlök, kummin, kanel & ingefära. Serveras med örtcrème, krutonger, sallad, frukt & bröd.
  • Höstsallad med ädelost, oliver, granatäpple, gulbeta, cocktailtomat, rostade pumpa- & solrosfrön, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

LÖRDAG 10 november:

  • Pulled pork i burgarbröd med BBQ-dipp. Serveras med lantpommes & sallad.
  • Het pumpasoppa med chili & ingefära. Serveras med vegansk örtcrème, sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Höstsallad med ädelost, oliver, granatäpple, gulbeta, cocktailtomat, rostade pumpa- & solrosfrön, frukt & bröd.
  • Lasagne med örtdressing, sallad & bröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.
  • Barnens rätt - Köttbullar med pommes.
  • Honungsmarinerad rökt lax från Lillängshamnens rökeri på Hammarö. Serveras med potatisgratäng, röd romkräm, sallad, frukt & bröd.
  • Vegansk zucchinigratäng med svarta bönor & ajvar relish. Sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.

SÖNDAG 11 november:

  • SÖNDAGSBRUNCH FARS DAG - Stort utbud av bröd, delikatesser, sallader, kött, ost, våfflor, fikabröd & mer därtill. Varm & kall buffé. Mycket vegetariskt!

Till efterrätt mån-fre dukar vi upp vår kakbuffé (+15 kr eller köp till vår ekologiska våffla med sylt & grädde (+20 kr).
Dagens meny serveras kl. 11.30-14.30.
Ört-, citron- & isvatten samt kaffe/té ingår till dagens.
Våran soppa är alltid vegansk.
Varmt välkommen!