Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé & Kök Nystuga dagens meny - v 43

22 - 28 oktober

MÅNDAG 22/10:

  • Pasta Bolognese toppad med parmesanost. Serveras med sallad, frukt & bröd.
  • Fransk löksoppa med ostkrutonger. Serveras med sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Chevrésallad med granatäpple, lingon, dadelsirap, pumpafrön, frukt & bröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

TISDAG 23/10:

  • Fiskgratäng på torskfilé, broccoli, skånsk senap & cocktailtomater. Serveras med sallad, frukt & bröd.
  • Fransk löksoppa med ostkrutonger. Serveras med sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Chevrésallad med granatäpple, lingon, dadelsirap, pumpafrön, frukt & bröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Köttbullebaguette med örtdressing.

ONSDAG 24/10:

  • Kycklingfilé med basilika- & granatäppelsås. Serveras med ugnsrostad kulpotatis, sallad, frukt & bröd.
  • Kryddig vegansk linsgryta med vitlök, kardemumma & färsk spenat. Serveras med mangoyoghurt, sallad, frukt & bröd. 
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, oliver, brie, örtdressing, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Köttbullebaguette med örtdressing.

TORSDAG 25/10:

  • Fetaostfyllda färsbiffar med smörslungad potatis, tzaziki & rödvinssås. Serveras med sallad, frukt & bröd.
  • Kryddig vegansk linsgryta med vitlök, kardemumma & färsk spenat. Serveras med mangoyoghurt, sallad, frukt & bröd. 
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, oliver, brie, örtdressing, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

FREDAG 26/10:

  • Ernst kycklinggryta med apelsin. Serveras med ekologiskt ris, sallad, frukt & bröd.
  • Skogssvampsoppa med jordärtskockschips & timjan. Serveras med vegansk örtkräm, sallad, frukt & bröd.
  • Höstsallad med ädelost, oliver, granatäpple, gulbeta, cocktailtomat, rostade pumpa- & solrosfrön frukt & stenugnsbakat pagnottabröd
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad & bröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

LÖRDAG 27/10:

  • Pulled pork i burgarbröd med BBQ-dipp. Serveras med lantpommes & sallad.
  • Skogssvampsoppa med jordärtskockschips & timjan. Serveras med vegansk örtkräm, sallad, frukt & stenugnsbakat pagnottabröd
  • Barnens rätt - Köttbullar med potatismos.
  • Höstsallad med ädelost, oliver, granatäpple, gulbeta, cocktailtomat, rostade pumpa- & solrosfrön frukt & bröd.
  • Lasagne med örtdressing, sallad & bröd.
  • Räkbaguette med örtdressing.

SÖNDAG 28/10:

  • SÖNDAGSBRUNCH - Stort utbud av bröd, delikatesser, sallader, kött, ost, våfflor, fikabröd & mer därtill. Mycket vegetariskt!

Till efterrätt mån-fre dukar vi upp vår kakbuffé (+15 kr eller köp till vår ekologiska våffla med sylt & grädde (+20 kr).
Ört-, citron- & isvatten samt kaffe/té ingår till dagens.
Våran soppa är alltid vegansk.
Menyn ligger även på kurrimagen.se
Varmt välkommen!