Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé & Kök Nystuga dagens meny - v 34

20-26 augusti

MÅNDAG 20/8:

  • Currygryta av svensk kycklingfilé. Serveras med ekologiskt basmatiris jordnötter, ananas & mangosalsa.
  • Veganska kikärtsbiffar med ugnsstekt potatis och zucchiniröra.
  • Trädgårdsmästarsallad med kycklingfilé, primörer, sallad, grönsaker, frukt, örtdressing & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Spansk baguette med serranoskinka, brie och oliver.

TISDAG 21/8:

  • Pasta Penne Carbonara med bacon, paprika & svartpeppar i lätt gräddsås.
  • Spett av zucchini, paprika, svamp och vegansk korv. Serveras med tomatsalsa på bädd av grönsaksris.
  • Trädgårdsmästarsallad med kycklingfilé, primörer, sallad, grönsaker, frukt, örtdressing & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Spansk baguette med serranoskinka, brie och oliver.

ONSDAG 22/8:

  • Fisksoppa med torsk, lax, handskalade räkor och skivad potatis. Smaksatt med dill, gräslök och persilja. Serveras med vitlöksbröd.
  • Ostgratinerad vegansk potatis- & grönsaksgratäng. Serveras med pestomarinerade smörbönor.
  • Trädgårdsmästarsallad med kycklingfilé, primörer, sallad, grönsaker, frukt, örtdressing & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Köttbullebaguette med husets örtdressing.

TORSDAG 23/8:

  • Dillkött på kalv. Serveras med smörslungad färskpotatis sant bräserad persiljerot.
  • Ugnsstekt sötpotatiskub med bladspenat, röda kidneybönor och svampkrustad.
  • Trädgårdsmästarsallad med kycklingfilé, primörer, sallad, grönsaker, frukt, örtdressing & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Köttbullebaguette med husets örtdressing.

FREDAG 24/8:

  • Havswallenbergare med skagenröra. Serveras med husets potatisstomp.
  • Nystugas röd linssoppa med basilika, tomat, timjan och vitlök. Serveras med örtkräm och stenigs bakat bröd.
  • Trädgårdsmästarsallad med kycklingfilé, primörer, sallad, grönsaker, frukt, örtdressing & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Köttbullebaguette med husets örtdressing.

LÖRDAG 25/8:

  • Pulled pork i burgarbröd med BBQ-dipp. Serveras med pommes & sallad.
  • Trädgårdsmästarsallad med kycklingfilé, primörer, sallad, grönsaker, frukt, örtdressing & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Rökt lax med ljummen sommarpotatissallad, romsås, melon, bär & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Köttbullebaguette med husets örtdressing.
  • Barnens rätt: Korv med pommes. Serveras med sallad och grönsaker.
  • Vegansk soppa med sallad och stenugnsbakat bröd.

SÖNDAG 26/8:

  • Pulled pork i burgarbröd med BBQ-dipp. Serveras med pommes & sallad.
  • Rökt lax med ljummen sommarpotatissallad, romsås, melon, bär & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Trädgårdsmästarsallad med kycklingfilé, primörer, sallad, grönsaker, frukt, örtdressing & stenugnsbakat pagnottabröd.
  • Köttbullebaguette med husets örtdressing.
  • Barnens rätt: Korv med pommes. Serveras med sallad och grönsaker.
  • Vegansk soppa med sallad och stenugnsbakat bröd.

Kaffe/te ingår till dagens.
Menyn finns även på www.kurrimagen.se
med reservation för ev. ändringar.
Varmt välkomna!