Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé Nystuga dagens meny - v 14

2-8 april

MÅNDAG 2/4:

  • Påskbrunch. 
  • Grönkålssoppa med vitlök, jordärtskocka, vitt vin & ingefära. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap & surdegsbröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

TISDAG 3/4: 

  • Krämig fiskgratäng med vår egna potatismos, sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Vårsoppa med fänkål, jordärtskocka, gulbeta & purjolök. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Chevrésallad med primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap & surdegsbröd.
  • Köttfärslasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer och surdegsbröd
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

ONSDAG 4/4: 

  • Saftiga färsbiffar fyllda med fetaost. Serveras med timjansklyftpotatis, örtkräm, sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Vårsoppa med fänkål, jordärtskocka, gulbeta & purjolök. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Chevrésallad med primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap & surdegsbröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

TORSDAG 5/4: 

  • Pasta bolognese gjord på kalvfärs. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Kantarellsoppa med timjan. Serveras med vegansk örtcrème fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vårsallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

FREDAG 6/4:

  • Honungsmarinerad rökt lax från Lillängshamnens rökeri på Hammarö. Serveras med krämig potatisgratäng, sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Kantarellsoppa med timjan. Serveras med vegansk örtcrème fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vårsallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

LÖRDAG 24/3: 

  • Mexikansk buffé kl 12-16. Ät så mycket du orkar!
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vårsallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

SÖNDAG 25/3:

  • Brunchbuffé - kl 12-15 Stort utbud av bröd, delikatesser, sallader, kött, ost, våfflor, fikabröd & mer därtill. Mycket vegetariskt!
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Vårsallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Med reservation för ev. ändringar.
Varmt välkommen!