Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafe Nystuga dagens meny - v 13

26 mars - 2 april

Måndag 26 mars:

  • Gourmetköttbullar med vår egna potatismos. Serveras med rårörda lingon, krispig saltgurka, sallad & surdegsbröd.
  • Het pumpasoppa med ingefära & rostad chili. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Tisdag 27 mars:

  • Lammfärsbiffar,  örtklyftpotatis, morotstsatziki, sallad, primörer o surdegsbröd.
  • Het pumpasoppa med ingefära & rostad chili. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Köttfärslasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

onsdag 28 mars:

  • Nystugas stora påskbuffe 
  • Vårsoppa med jordärtskocka, gulbeta & purjolök. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Torsdag 29 mars:

  • Nystugas stora Påskbuffe
  • Vårsoppa med jordärtskocka, gulbeta & purjolök. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Fredag - Långfredag 30 mars

  • Påskbrunch
  • Grönkålssoppa med vitlök, vitt vin, rotfruktschips & vegansk örtcrème fraiche. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Såguddens gigantiska räckmacka - premiär

Lördag - Påskafton 31 mars:

Stängt

Söndag - Påskdagen 1 april

  • Påskbrunch
  • Vegansk soppa

Måndag - Annandag Påsk 2 april

  • Påskbrunch
  • Vegansk soppa

 Menyn finns även på kurrimagen.se. Den finns som pdf-fil här.