Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé Nystuga dagens meny - v 12

19-25/3

MÅNDAG 19/3:

  • Vedrökt karré från Jokkmokk. Handsaltad och rökt över sälg och björkved. Serveras med potatisgratäng, rödvinssky, sallad, primörer & pumpabröd.. 
  • Kantarellsoppa med timjan. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & vårt egna veganska fröbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

TISDAG 20/3: 

  • Zucchinilasagne med ajvar relish, örtkräm, sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Kantarellsoppa med timjan. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & vårt egna veganska fröbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Köttfärslasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer och surdegsbröd
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

ONSDAG 21/3: 

  • Nystugas fiskgratäng. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Zucchinisoppa toppad med fermenterad carpaccio på betor. Serveras med vegansk örtcrème fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

TORSDAG 22/3: 

  • Penne pasta med älgköttfärssås, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Zucchinisoppa toppad med fermenterad carpaccio på betor. Serveras med vegansk örtcrème fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

FREDAG 23/3:

  • Viltskavsgryta med vår egna potatismos. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Krämig sötpotatissoppa med vitlök och lime. Toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad och surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

LÖRDAG 24/3: 

  • Mexikansk buffé kl 12-16. Ät så mycket du orkar!
  • Krämig sötpotatissoppa med vitlök och lime. Toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad och surdegsbröd
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

SÖNDAG 25/3:

  • Brunchbuffé - kl 12-15 Stort utbud av bröd, delikatesser, sallader, kött, ost, våfflor, fikabröd & mer därtill. Mycket vegetariskt!
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Dagens meny ligger även på kurrimagen.se.  Den finns som pdf-fil här.
Varmt välkommen!