Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé Nystuga dagens meny - v 11

12-18 mars

MÅNDAG 12/3:

  • Honungsmarinerad rökt lax från Lillängshamnens rökeri på Hammarö. Serveras med potatisgratäng, örtkräm, röd oxalis, sallad, primörer och pumpabröd. 
  • Grönkål- och ingefärssoppa med vitlök och rostad majs. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer och vårt egna veganska fröbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

TISDAG 13/3: 

  • Festlig gryta med karré & rostade champinjoner. Serveras med hasselbackspotatis, sallad, primörer och surdegsbröd. 
  • Grönkål- och ingefärssoppa med vitlök och rostad majs. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer och vårt egna veganska fröbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Köttfärslasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer och surdegsbröd
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

ONSDAG 14/3: 

  • Kycklingfilé med ugnsrostade grönsaker, äpple & citroncreme. Serveras med sallad, primörer och surdegsbröd. 
  • Förförisk tacosoppa. Serveras med vegansk örtcrème fraiche, sallad, primörer och surdegsbröd
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

TORSDAG 15/3: 

  • Saftiga färsbiffar fyllda med fetaost. Serveras med timjansklyftpotatis, rödvinssky,  sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Förförisk tacosoppa. Serveras med vegansk örtcrème fraiche, sallad, primörer och surdegsbröd
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

FREDAG 16/3:

  • Grillad apelsinkyckling med pennepasta & krämig rosmarinsås.  Serveras med sallad, primörer &  surdegsbröd. 
  • Krämig sötpotatissoppa med vitlök och lime. Toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad och surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

LÖRDAG 17/3: 

  • Mexikansk buffé kl 12-16. Ät så mycket du orkar!
  • Krämig sötpotatissoppa med vitlök och lime. Toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad och surdegsbröd
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

SÖNDAG 18/3:

  • Brunchbuffé - kl 12-15 Stort utbud av bröd, delikatesser, sallader, kött, ost, våfflor, fikabröd & mer därtill. Mycket vegetariskt!
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Dagens meny ligger även på kurrimagen.se.  Menyn finns även som pdf-fil här.
Varmt välkommen!