Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé Nystuga dagens meny - v 10

5-11 mars

MÅNDAG 5/3:

  • Friterad avokado med sötpotatisstrips och srirachasås. Serveras med sallad, primörer och surdegsbröd. 
  • Zucchinisoppa toppad med fermenterad carpaccio på betor. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer och surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Köttfärslasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer och surdegsbröd
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

TISDAG 6/3: 

  • Sej- och koljafilé med citronstekta rödbetor, dillsås och vår egna potatismos. Serveras med sallad, primörer och surdegsbröd. 
  • Zucchinisoppa toppad med fermenterad carpaccio på betor. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer och surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Köttfärslasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer och surdegsbröd
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

ONSDAG 7/3: 

  • Lammfärsbiffar med hasselbackspotatis och morotstzaziki. Serveras med sallad, primörer och surdegsbröd. 
  • Majssoppa med grönkål, ingefära, apelsin och nejlika. Serveras med sallad, primörer och surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

TORSDAG 8/3: 

  • Nystugas pytt i panna med en ört- och senapskräm. Serveras med krispig saltgurka, rödbetor, sallad, primörer och bröd.
  • Majssoppa med grönkål, ingefära, apelsin och nejlika. Serveras med sallad, primörer och surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Köttfärslasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer och surdegsbröd
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

FREDAG 9/3:

  • Chili hon carne med pumpa och honung. Serveras med ris, örtkräm, sallad, primörer och surdegsbröd. 
  • Italiensk tomatsoppa med linser, vitlök, paprika, vitt vin och vegansk örtcrème fraiche, toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad, primörer och surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

LÖRDAG 10/3: 

  • Mexikansk buffé kl 12-16. Ät så mycket du orkar!
  • Italiensk tomatsoppa med linser, vitlök, paprika, vitt vin och vegansk örtcrème fraiche, toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad, primörer och surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

SÖNDAG 11/3:

  • Brunchbuffé - kl 12-15 Stort utbud av bröd, delikatesser, sallader, kött, ost, våfflor, fikabröd & mer därtill. Mycket vegetariskt!
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Dagens meny ligger även på kurrimagen.se.  Menyn finns även som pdf-fil här.
Varmt välkommen!