Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé Nystuga dagens meny - v 9

26 februari - 4 mars

Måndag 26/2:

  • Fläskkarré med vitlök, ingefära & chili. Serveras med rosmarin- & timjansklyftpotatis, örtkräm,  sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Het sötpotatissoppa med butternutpumpa & lime. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Tisdag 27/2: 

  • Nystugas krämiga fiskgratäng med lax & kolja. Serveras med kokt potatis, sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Slät broccoli- & blomkålssoppa toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad, primörer& surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Onsdag 28/2: 

  • Viltskavsgryta med vår egna potatismos. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Slät broccoli- & blomkålssoppa toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad & surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

Torsdag 1/3: 

  • Havswallenbergare på lax & torsk med pressad potatis, örtsås, sallad, primörer & bröd.
  • Nystugas ekologiska vintersoppa med röda linser, tomat, rostad paprika, timjan & basilika. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Fredag 2/3:

  • Grillade kamben sous vide med krämig potatisgratäng. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Nystugas ekologiska vintersoppa med röda linser, tomat, rostad paprika, timjan & basilika. Serveras med vegansk örtcréme fraiche, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Lördag 3/3: 

  • Mexikansk buffé kl 12-16. Ät så mycket du orkar!
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Söndag 4/3:

  • Brunchbuffé - kl 12-15 Stort utbud av bröd, delikatesser, sallader, kött, ost, våfflor, fikabröd & mer därtill. Mycket vegetariskt!
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. 
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.

Dagens meny ligger även på kurrimagen.se.  Den finns som pdf-fil här.
Varmt välkommen!