Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé Nystuga dagens meny - v 8

19-25 februari

Måndag 19/2:

  • Ljummen rostbiff av fransyska med hasselbackspotatis, rostade gulbetor & lila blomkål. Serveras med en tryffelrödvinsås, sallad, primörer & surdegsbröd. Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.
  • Krämig sötpotatissoppa med vitlök & lime. Toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad & surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

Tisdag 20/2: 

  • Honungsmarinerad rökt lax från Lillängshamnens rökeri på Hammarö. Serveras med krämig potatisgratäng, sallad, primörer & surdegsbröd. Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.
  • Krämig sötpotatissoppa med vitlök & lime. Toppad med pumpakärnor. Serveras med sallad & surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Vegetarisk lasagne med örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

Onsdag 21/2: 

  • Grillad kyckling med avokadosallad. Serveras med pennepasta & krämig rosmarinsås. Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.
  • Het pumpasoppa med ingefära & rostad chili. Serveras med sallad & surdegsbröd.
  • Spansk sallad med lufttorkad serranoskinka, primörer, oliver, brie, örtdressing & surdegsbröd.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

Torsdag 22/2: 

  • Klassiskt stekt fläsk, kulpotatis & löksås. Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.
  • Het pumpasoppa med ingefära & rostad chili. Serveras med sallad & surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

Fredag 23/2:

  • Gourmetköttbullar med vår egna potatismos. Serveras med rårörda lingon, krispig saltgurka, sallad & surdegsbröd. Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.
  • Marockansk harirasoppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

Lördag 24/2: 

  • Mexikansk buffé kl 12-16. Ät så mycket du orkar!
  • Marockansk harirasoppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.
  • Vintersallad med chevré, primörer, granatäpple, lingon & dadelsirap.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

Söndag 25/2:

  • Brunchbuffé - kl 12-15 Stort utbud av bröd, delikatesser, sallader, kött, ost, våfflor, fikabröd & mer därtill. Mycket vegetariskt!
  • Vegansk soppa. Serveras med sallad, primörer & surdegsbröd. Till efterrätt vår ekologiska våffla med sylt & grädde.
  • Lasagne med färskost, örtdressing, sallad, primörer & surdegsbröd.

Dagens meny ligger även på kurrimagen.se.  Veckans meny finns som pdf-fil här.
Varmt välkommen!