Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé Nystuga dagens meny - v 41

9-15 oktober 2017

Måndag:
Mustig lammkorvsgryta med ris. Serveras med fröbröd, frukt, primörer & sallad från Ridgedale Farm i Västra Ämtervik.
Till efterrätt serveras våffla med valfri sylt & grädde.

Tisdag:
Ugnsbakad Vänerlax med pressad potatis & dillsås. Serveras med fröbröd, frukt, primörer & sallad från Ridgedale Farm i Västra Ämtervik.
Till efterrätt serveras våffla med valfri sylt & grädde.

Onsdag:
Rostade rotfrukter med kycklingvingar, rödvinssky & örtkräm. Serveras med fröbröd, frukt, primörer & sallad från Ridgedale Farm i Västra Ämtervik.
Till efterrätt serveras våffla med valfri sylt & grädde.

Torsdag:
Gyllene fisksoppa med saffran. Toppad med räkor och dill. Serveras med fröbröd, frukt, primörer & sallad från Ridgedale Farm i Västra Ämtervik.
Till efterrätt serveras våffla med valfri sylt & grädde.

Fredag:
Lasagne eller vegetarisk lasagne. Serveras med fröbröd, frukt, primörer & sallad från Ridgedale Farm i Västra Ämtervik.
Till efterrätt serveras våffla med valfri sylt & grädde.

Lördag:
Tapas

Söndag:
Brunchbuffé