Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Kafé Nystuga söker personal

Kafé Nystuga/Restaurang som ligger på Såguddens friluftsområde innehåller kafé, restaurang och utställningslokal. Från och med 2017 är Kafé Nystuga Arvikas första kretsloppskafé. Genom vår miljöstation, våra komposter och odlingar får du uppleva hur matrester förvandlas till näringsrik jord som utgör grunden för våra odlingar. Vi satsar naturligtvis också på ekologiska och närproducerade råvaror.
Kafé Nystuga är i stark utveckling från att ha varit ett sommakafé till att nu satsa på året runt verksamhet. Öppet alla dagar med lunchservering, speciella aktiviteter på helger och grupper/konferenser. Närmare jul kommer vi att erbjuda Värmländskt julbord spännande komponerat med influenser från bondesamhället - ekologiskt och närproducerat! Såguddens Friluftsmuseum presenterar vårt lantliga kulturarv i en fantastisk fin och lugn miljö vid Kyrkvikens strand.

Vi söker medarbetare till Kafé /Restaurang Nystuga. Det vi söker är 1 heltid, 1 deltid samt 1 timanställd.

Arbetet hos oss innebär att med glädje skapa mat & bakverk med lika stort intresse som att ta hand om våra gäster. I en stundvis väldigt fartfylld miljö med mycket folk och rörelse gäller det att bibehålla proffsighet och inre lugn.

Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet eller en stark fallenhet & lust för att lära, Det är viktigt för oss att finna dig som är djupt passionerad inför ekologiskt, närproducerat och allt vad serviceyrket innebär.

Är du som person lojal, stämmer in på ovanstående och ser till gäster/teamets bästa? Vill du vara med om och aktivt bidra till Kafé Nystugas spännande utveckling.
Kan du hålla struktur i en hektisk miljö och ha humöret på topp är du eventuellt den vi vill hälsa välkommen till vår fantastiska vardag på Sågudden!

Är du intresserad att jobba med oss så är du välkommen till Rekryteringsträff på Kafé /Restaurang Nystuga, Måndag 9 oktober kl. 18. Glöm inte ta med ansökningspapper.

Kontaktperson Jan Rülcker ordförande 070-692 60 34