Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Grupper och skolor

Grupper

Vi erbjuder guidade visningar av Såguddens Museum även då museet är stängt för säsongen. Visningen omfattar Storbondegården och även rökstugan och soldattorpet kan ingå i den, om intresse finns för det. Tidsåtgången är mellan en och två timmar beroende på önskemålen.

För en guidad visning tar vi 500 kronor per grupp/guidning (max cirka 20 personer).

Ring 070-272 78 47, e-post: info@sagudden.se

Skolklasser

Det finns mycket av intresse i Storbondegården för skolklasser, som till exempel när man läser om forntiden, hembygden eller om konst och bild. Visningarna anpassas till elevernas ålder och vilket intresseområde som är aktuellt. Tidsåtgången varierar från 30 minuter till en timme eller mera. Förskolegrupper kan få en annorlunda föreställning, som ger en lättsam inblick i hur det var att leva förr i tiden. Arvikas kommunala skolor erbjuds guidade visningar utan kostnad. Vi tar emot skolor från andra kommuner och då gäller 500 kronor per grupp. Kontakta oss för överenskommelse om tidpunkt.

Ring 070-272 78 47, e-post: info@sagudden.se